فني
|
شنبه 8 آبان 1395 ساعت 15:46
|
طراحی و ساخت دستگاه تست پنجره آلارم واحدهای اشکودا
طراحی و ساخت دستگاه تست پنجرهآلارم واحدهای اشکودا نیروگاه مشهد انجام شد
در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی
طراحی و ساخت دستگاه تست پنجرهآلارم واحدهای اشکودا نیروگاه مشهد انجام شد.
به منظور تست عملکرد صحیح پنجره آلارمها، دستگاه تستر پنجره آلارمهای واحد اشکودا نیروگاه مشهد طراحی و ساخته شد.
مهندس مشکی- مسئول تعمیرات کنترل- شرکت مدیریت تولید برق مشهد بیان کرد: جهت تشخیص عملکرد نادرست تجهیزات و انجام اقدامات پیشگیرانه از پنجرهآلارمها استفاده می شود. اطمینان از درستی کار پنجرهآلارمها ضرورت داشته و موجب صرف زمان و هزینه است.
وی افزود: پنجرهآلارمهای واحد اشکودا از نوع LED و شامل 12 آلارم از نوع 48 ولت DC است. به منظور تست این پنجرهآلارمها، دستگاه تست پنجرهآلارم طراحی و ساخته شد.
وی ادامه داد: سیستم پنجرهآلارم، قدیمی و به صورت الکترومکانیکی بود که توسط چشمکساز خارجی در صورت بروز آلارم تحریک شده و این آلارم توسط لامپهای 48 ولت DC نمایش داده می شد. همچنین به علت فرسوده بودن خازنها و رلهها و همچنین سوختن لامپها از قابلیت اطمینان پایینی برخوردار بود.
مهندس گویا- رییس اداره تعمیرات کنترل و ابزار دقیق- افزود: در سیستم قدیمی چشمکساز هر واحد به طور مشترک برای تمامی پنجرهآلارمها بود که در صورت بروز نقص این چشمکساز، آلارمهای صادره از واحد قابل تشخیص نبود.
وی گفت: در پروژه تعویض پنجرهآلارمهای قدیمی به جدید می توان به مزایای استفاده از تکنولوژی جدید، قابلیت اطمینان بالا، استفاده از لامپهای LED مصرف توان پایین و چشمکساز داخلی اشاره کرد.
رییس اداره تعمیرات کنترل و ابزار دقیق با تشریح نحوه ساخت دستگاه تستر یادشده عنوان کرد: این دستگاه پرتابل بوده که برای تست و عیبیابی پنجرهآلارمهای موجود در محل و بدون نیاز به باز نمودن پنجرهآلارم استفاده میشود.
مهندس گویا ادامه داد: این دستگاه شامل 15 خروجی بوده که 12 خروجی آن برای شبیه سازی آلارم و بقیه برای تست، ریست و تأیید بوق استفاده می شود.
مهندس خانعلیزاده- سرپرست امور برق و کنترل- به طرز کار دستگاه اشاره کرد و گفت: در این دستگاه ابتدا تمامی خروجیها روشن شده و فیدبک آن از طرف پنجرهآلارم به صورت ورودی برای دستگاه وارد شده و مورد پردازش قرار میگیرد.
وی ادامه داد: پس از اطمینان از درستی فیدبک، پنجرهآلارم تمامی خروجیها خاموش شده و سپس از کانال یک پنجرهآلارم شروع به تست شده و در صورت سالم بودن کانال مورد تست، روی LCD تعبیه در دستگاه تست پنجرهآلارم، صحت عملکرد ثبت می شود.
مهندس خانعلیزاده همچنین افزود: در صورت خرابی کانال مورد تست، بوق دستگاه به صدا درآمده و روی خروجی LCD خطای آن ظاهر می گردد و تا فشردن دکمه ریست روی دستگاه پنجرهآلارم در این کانال باقی می ماند و سپس بقیه کانالها به همین شیوه تست میشوند.
مهندس مصطفی یعقوبی- مدیرعامل شرکت- در تکمیل این خبر افزود: این پروژه با صرف 100 نفرساعت با اتکا به توان نیروی متخصص داخلی و با هدف کاهش مدتزمان عیبیابی و بهبود روشهای تحلیلخطا اجرا شده است.n2
منبع: دفتر مهندسی و برنامه ریزی
تعداد بازدید :
522 |
نوشته شده توسط: توحید جلایر نیا
|
کلمات کلیدی:
بازگشت